Главная » 2010

Благодійна медична акція у селі Волиця

9 Жовтня 2010

9 жовтня 2010 року у селі Волиця Турійського району у клубі відбулась медична благодійна акція. Шість лікарів і дві медсестри з Луцька приїхали у це маленьке село, щоб послужити людям у їх проблемах зі здоров’ям. Більш як п’ятдесят людей змогли отримати кваліфіковану медичну консультацію і, безкоштовно, необхідні їм ліки. Старші люди були вдячні, адже у їх віці вже тяжко далеко добиратись до лікарні, мами мали змогу, щоб їх дітей оглянули хороші спеціалісти і порадили як справлятись з дитячими хворобами.

Коли я спостерігав за усім, що відбувалось, то згадав Ісуса Христа, який ходив по землі і також часто допомагав людям у їх проблемах зі здоров’ям. А тепер тіло Христа – це його церква і ця справа є ніби проявом самого Ісуса для села.

Наступного дня у клубі відбулось євангелізаційне зібрання, яке провели брати і сестри з Турійської церкви, співаючи християнські пісні, показуючи повчальні сценки, розповідаючи свідчення про дію Бога у житті людей. Також роздумували над уривком з Євангелії про Ісуса, як найбільшого лікаря. Діти з села, які впродовж кількох місяців збирались у неділю на дитячі зустрічі, також заспівали декілька пісень.

Таким чином, за ці два дні для жителів села відбулось служіння, яке вплинуло на їх тіла і душі. Віримо, що ці зерна Слова Божого свого часу дадуть рясний плід.

Черняк Олександр.



fb-share-icon